April er i gang

Vi er på campingen og gjør klart for påska.
  1. april har gått over i historien og jeg ble så vidt jeg vet ikke lurt av noen, heller ikke pressen. Holdt meg unna de fleste nettnyhetene i går og nøt dagen for det meste ute i naturen. Vi startet dagen på Langholmen Camping for å begynne klargjøringen av vogna. Kjøleskap ble koblet til og utemøblene kom på plass. Det ble også en tur langs stranda i finværet. Ute var det ikke mer enn 8-9 grader i lufta og kanskje ikke mer enn 4 i vannet, men barnebarna syntes det var varmt nok til å komme seg ut i vannet. De måtte ut å vasse litt, det var jo ikke kaldt! Nei sikkert ikke, men det fristet i alle fall ikke for meg.
Lekeplassen må prøves.
Neida, det var ikke kaldt i vannet påstod den minste og hun sprang opp og ned i vannet for å samle skjell.

Senere på dagen dro vi ut til Sponvika for å gå en tur ut til Pina. For alle som ikke vet hva Pina er så er det et badested som ligger ut mot Svalerødkilen eller «Svalerød Kilen» som veiskiltet viser der ute. Lurer på om Vegvesenet har blitt glad i merkelig orddeling også?
Vi hadde håpet å finne noen svaner der ute og hadde tatt med mat til dem, men de glimret med sitt fravær. Imidlertid var det ganske folksomt i Pina og tre yngre jenter tok seg et bad og svømte litt. Tøft!
Flere hadde slått opp telt i skogen der ute og det var tydelig at de ville tilbringe litt av påsken ute under åpen himmel. En gjeng med yngre gutter og en voksen mann hadde slått opp flotte hengekøyer mellom trærne og holdt på å kutte opp ved til bål.

Skarven tørker vingene sine.
Fruen ute i Pina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: