Søndag 14. mars 2021

Sola har kommet tilbake i dag og siste rester av snøen som kom for noen dager siden ser ut til å forsvinne. Akkurat nå er det +6 ute.
Plantene på kjøkkenbenken gror og i dag hengte jeg opp chilli slik at de kan tørke i sola som skinner inn gjennom vinduet. På forhånd har jeg tørket dem i frukttørkeren vår i noen timer, men slik sola skinner og varmer nå så benytter vi varmen fra den i stedet.

Det blir litt som å være i Tyrkia igjen hvor det er vanlig å henge opp frukt til soltørking på denne måten.

Jeg har også pottet om flere av gresskarplantene. De vokser enormt fort og krever mye plass. Jeg håper det ikke er så lenge til at jeg kan sette dem ut i hagen. Hvis været holder seg så tenkte jeg å begynne på drivhuset i hagen til uka. Fremover nå står oppgavene i kø og det er jo også min første vår som pensjonist. Jeg har aldri hatt noe problem med å få tiden til å gå og skal nok sikkert få mangel på timer nå også, da det er så mye jeg har lyst til å pusle med. Her må jeg nok sette opp en liten fremdriftsplan for å holde litt styr på meg selv. Ute skinner sola og det må nok bli en tur ut i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: