Den ene dagen etter den andre

Dagene rusler avgårde – en av gangen.
Som pensjonist så koser jeg meg hjemme og med de turene vi tar i skog og mark. Vi er superheldige som bor slik vi gjør.
Det som forundrer meg om dagen er skriftstørrelsen på krigsoverskriftene som journalistene bruker på forsiden på sine respektive aviser. Skriftstørrelsen blir bare større og større og det virker som om de gjør alt for å skremme befolkningen. Faglig tyngde eller bakgrunn for utsagna deres glimrer ofte med sitt fravær. Slikt medfører for min del at færre og færre avisartikler leses. Jeg prøver i stedet å følge med på myndighetenes egne sider for å se hva man kan/ikke kan i disse merkelige tidene.

Hjemme har jeg begynt å forberede sommeren med å plante diverse frukter og urter. Det gror som bare det.

Her har jeg også satt kjerner fra gresskar og melon og det skyter opp av jorda som bare det.

Jeg har allerede pottet om en gang og jeg må straks finne større potter igjen. Gleder meg til å sette det ut i et lite drivhus jeg skal sette opp i hagen. Jeg har også satt Oregano, Mynte og Basilikum. Får håpe at det kommer greit opp.

Her er det bare gresskar på gang. Skal bli moro å se hvordan det vil gå.
Jeg tok frø fra dette gresskaret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: