Det regner – igjen

Værmeldingen fikk rett – dessverre. Ute spruter regnet ned og snøen renner ganske fort av gårde, helt oppløst i vann som den jo blir. 🙂
Været er helt perfekt til å være inne i, men noen sysler kan man allikevel finne på. Hobbykroken min har fått ny benk og nye hyller og det ble ikke så ille. Til toppen benyttet jeg en benkeplate på 28*60*2500mm og til hylla under brukte jeg en hobbyplate på 18*60*2500mm.
I kjelleren trengte vi også flere hyller i matboden og der har jeg fått lagt til 7 nye hyller. Det hjelper godt på når man skal rydde i varene som er der. Hyllene i matboden er laget av gamle restematerialer og satt inn som nye skiller i det eksisterende hyllene. Enkelte av de gamle hyllene hadde egentlig altfor stor avstand mellom seg slik at det gikk å dele høyden i to.

Jeg har fått løftet TV og høyttalere opp fra gulvet og fått mye ekstra plass på denne delen av hobbyrommet mitt. Til høyre for dette har jeg to 80cm skap med 4 skuffer i hver del. Det blir flere meter med arbeidsbenk i tillegg til kontorpulten med skjermer og data. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med hvordan min «man cave» har blitt. Opprinnelig var dette rommet et soveværelse, men jeg fjernet veggen og flyttet noen kontakter og har fått meg en fin rotekrok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: