Det snør – igjen

Egentlig burde vel et slikt utsagn ikke ha noe betydning i vinterlandet Norge, men de siste årene har vi ikke sett mye snø her nede i det sydøstre hjørnet av landet. Nå laver det ned, men regnet skal følge rett etter, hvis værmeldingen får rett da.

Nå håper jeg faktisk at vi kan ha det slik en periode fremover. Alt er så mye lysere når snøen ligger. Normalt synes jeg det er helt greit at snøen kommer ferdigmåket, men når den kan ligge slik som dette så er det ordentlig vinter. Vi har hatt fine dager i marka med barnebarn og de elsker snøen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: