Kverntjern

Dette lille tjernet kjører man alltid forbi når man drar opp til Remnevannet. I dag bestemte vi oss for å gå en tur ved det tjernet. Vi stoppet akkurat ved den lille plassen rett etter broa som går over bekken som renner ut av tjernet.

Her er en liten video fra turen vår i dag.

Etter å ha sett på kartet så visste jeg at Remenvannet renner ut i Kverntjern og vi gikk inn til den lille fossen innerst i tjernet og deretter fulgte vi bekken opp til Remnevannet. Området her er idyllisk og hit skal jeg flere ganger for å få tatt bilder i ulike lys- og værforhold. Selv om jeg har vært ved Remnevannet mange ganger gjennom årene har jeg aldri gått rundt det, men det bør det absolutt bli en endring på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: