Dagene kommer

Jeg er nesten midtveis i min andre hele uke som pensjonist og det føles litt rart. Dagene er blitt helt anderledes enn hva man er vant til og det var jo forventet. Jeg har allerede prøvd å lage meg et mønster for dagene for ikke bare å sløse dem bort.
Fortsatt liker jeg å stå tidlig opp og begynne dagne med en kopp te eller litt kaffe. Deretter er det å bruke en 2-3 timer med bildebasen min. Når man allerede har noe over 400.000 bilder i den så er det alltid litt å holde på med. Jeg har begynt en systematisk gjennomgang av gamle bilder og jobber meg fremover i tid. Det blir å legge inn GPS-info og utfyllende info om bildene. De aller fleste har allerede all stedsinformasjon på plass, men med så mange bilder er det alltid noen som har falt utenfor.

Resten av dagen går til andre gjøremål. Kona og jeg har blitt veldig flinke til å dra ut i naturen for å gå turer og siden jeg har foto som hobby så er det jo en grei måte å få tatt litt bilder på.

Halden sett ute fra Sauøya

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: