Torsdag morgen 1. okt 2020

Plutselig er det en ny måned. Hvor ble dette året av?
Da jeg startet på januar så jeg for meg et langt år fremover før pensjonisttilværelsen skulle slå inn. På jobben planla jeg mange reiser dette året for å hilse på kunder, men slik ble det jo ikke av grunner vi alle kjenner til nå. Verden er ikke den samme som den var og jeg tror heller aldri den kommer tilbake slik den var. Noe er endret hos alle tror jeg og mange lands økonomi blir nok ikke lett å rette opp igjen. Samtidig har vi ulike interessegrupper uten særlig bakkekontakt og som kommer med de mest utrolige forslag for å sette oss tilbake til et samfunn vi antagelig ikke vil ha, selv ikke dem som kommer med forslagene. Jeg tror ikke de ser rekkevidden av tankene sine. Velferdssamfunnet som er bygget opp i Norge står i sterk fare for å forsvinne med et pennestrøk, men det ser det heller ikke ut til at synker inn hos enkelte. Det er fortsatt bare å forlange og alle skal gjøre som jeg synes. Den som lever osv….

Kona og jeg har skaffet gåstaver og de fungerer uansett hvordan verden utenfor oppfører seg. I dag tidlig ruslet vi ut ved 07:00-tiden for å ta dagens spasertur. Alle bildene er tatt med iPhone 8. Jeg hadde ikke med noe eget kamera på turen i dag.

Stine og jeg går morgentur i fjella på Sommero. Fin utsikt over Sommero her.
Stine og jeg går morgentur i fjella på Sommero
Stine og jeg går morgentur i fjella på Sommero
Stine og jeg går morgentur i fjella på Sommero. Her ser vi ned mot fabrikkene i byen.
Stine og jeg går morgentur i fjella på Sommero
Stine og jeg går morgentur i fjella på Sommero

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: