Gåstaver

For første gang benyttet jeg meg av gåstaver i dag tidlig. Kona har kjøpt og det stod hjemme, men jeg har aldri testet. Siden jeg har hørt så mye bra om det så tok jeg dem med meg da jeg ruslet hjemmefra og til toget i dag. Det er helt klart at de gir ekstra trening, for jeg ved å bruke armene aktivt blir jo også de musklene utfordret. Staven har en motstand på 4kg når jeg trykker den ned og det kjennes etter hvert når man tar i litt. Nå er ikke turen lenger enn ca. 3km, men jeg rakk å opparbeide god varme i kroppen på den turen. Skal bli ok å se fremover hvor mye de hjelper, men uansett var det helt ok å gå med staver.

Her står de på kontoret og venter på turen hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: