Fredag 29.mai 2020

Dagene fortsetter å rusle forbi i stor fart. Enda en gang har det blitt fredag og en helg venter. Denne gangen er helgen litt lenger enn vanlig fordi det er pinse. 2. pinsedag på mandag er helligdag og derved fridag for mange. Mai er en måned med mye fri.
Det blir liksom ikke det samme å ha ekstra fri nå som ellers. Hjemmekontor er vanlig og jeg føler på en måte at jeg har «fri» hver dag. Selvom det er mye å gjøre når man sitter her og jobber, så er det en annen følelse enn å dra inn til kontoret.
De siste månedene har jeg vært inne én gang hver 14. dag og da har jeg tatt bilen. Nytter ikke å benytte kollektivt nå. Jeg tror at denne høsten vil det også bli lite pendling med kollektivtransport. Mulig at jeg har kjøpt mitt siste månedskort/årskort med NSB eller VY som de påstår at det nå heter. Det er jeg ikke lei meg for. Når jeg blir pensjonist så sparer jeg ca. 35000 i året bare på billetter tur/retur Halden-Oslo. Det skal bli godt.

Spora etter toget fra Sverige

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: