Kald morgen

Sola skinner ute, men det er nesten bare et synsbedrag. Det er kaldt. Fortsatt er det ikke mer enn 6 grader og sur vind til tross for at sola skinner alt den orker.
Det var et islag på alt som hadde hatt vann på seg i går kveld og her kan du se hvordan kjøleboksen hadde det i dag tidlig.

Det har vært kaldt i natt. Isflak flere steder.

Hjemmekontor

Ellers har det blitt mandag 11. mai og det begynner å bli en viss periode med hjemmekontor nå. For min del fungerer det bra da jeg er vant til å jobbe en del hjemmefra, samt at jeg i jobben i alle år har reist mye rundt alene og er derfor vant til å jobbe selvstendig. At man har en jobb man kan utføre hjemmefra er jo også topp. Jeg holder kurs og møter med medarbeidere og kunder og Teams fungerer utmerket til dette.
Når ukene går på denne måten så savner man arbeidskolleger og jeg har prøvd å ta meg en tur til kontoret en dag annen hver uke. Denne uka blir det en liten tur til Oslo. Jeg benytter ikke kollektivtransport, men kjører egen bil rett til kontoret. Der har vi god plass og bør ikke omgås tett med noen heller. Det er vel ikke til å unngå at det kan bli en liten oppblomstring nå når flere skoler åpner igjen, men det gjenstår å se. Uansett er det nok lurt å forholde seg til reglene myndighetene kommer med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: