Aspedammen

Lørdag 9. mai dro vi en tur opp til Aspedammen for å se etter et steinbrudd vi hadde hørt om og vi fant det. Det var en del kvarts og glimmer/kråkesølv her. Bruddet ligger fint til med god utsikt mot Iddefjorden og svenskelandet.

Lørdagstur opp til Aspedammen. Vi gikk inn til et steinbrudd i området

Vi parkerte her og ruslet innover i ca. 25 min rolig gange før vi fant steinbruddet. Selve bruddet er i dag fylt med vann og jeg hørt at brannvesenet hadde benyttet vann her i fra ved en brann i området for noen år siden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: