Flytting av campingvogn

Neida, det er ikke så ille som det høres ut. Vi skal ikke flytte noe sted, men bare 20 cm. Jobben for å få gjort det er i midlertid akkurat den samme. Hvorfor må en vogn flyttes 20cm lurer du kanskje på og svaret på det er meget enkelt; Toalettet i vogna. Foran vogna har vi et helårstelt som er boltet fast i plattingen og hjørnestolpen inne ved vogna ligger rett over tømmeluka til toalettet. Slik har det vært i mange år da vi aldri har brukt toalettet helt siden vi kjøpte vogna splitter ny. Toalett og dusj har fortsatt originalplasten på plass. Servicehuset ligger bare noen skritt fra vogna og det har aldri vært behov for å benytte toalettet i vogna – ikke før nå! Pga krisen vi er inne i kan ikke servicehuset åpne på ubestemt tid og da kan vi kun bruke vogna når vi har eget toalett ombord. Å få tømt er ikke noe problem da det er fullt mulig å få gjort ved servicehuset. Derfor flytter vi 20cm.

Fire nye jekker ble innkjøpt og plassert under vogna. Vi jekket opp og fjernet treklosser og lecablokker. Langsomt satt vi vogna ned på bakken og håpet at bremsene ikke hadde låst seg. Alt virket som det skulle og den gled frem de få cm vi trengte uten noe problem. Deretter var det bare å jekke opp igjen å få vatret vogna på nytt. Det tok litt tid, men hele jobben ble ferdig på ca 2. timer. Vel ferdig fyllte vi skylletanken til toalettet og alt virket som det skulle. En vel anvendt lørdag ettermiddag.

Utemøbler i vinteropplag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: