Onsdag kveld i paviljongen

Når været ikke er for kaldt så er det helt topp å sitte ute i paviljongen. Nå fremover kan jeg også flytte hjemmekontoret mitt ut dit. Det trådløse nettverket i huset rekker hit ut uten problem takket være mesh-nettverket jeg har satt opp.
Nå når jeg har fått meg bra sittebenk og nytt bord så er det helt ok å sitte her med en pc for å jobbe.
Vi har en stor gassgrill her, men har nå anskaffet en liten bordgrill fra Clas Ohlson som også drives med gass. I dag ble den prøvd for første gang og den fungerte utmerket. Her freser jeg noen saftige hamburgere på grillen. De ble perfekte. Bak grillen kan du se et campingkjøkken fra Trangia. Det har jeg med meg i sekken når jeg går tur i skogen med kameraet. Da kan jeg koke meg kaffe eller lage en enkel rett ute i det fri uten å tenne opp bål.

Ny bordgrill som drives med gass

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: