Passerende tog

I det ene øyeblikket står man på spor 18 og venter på toget hjem for plutselig å få opp denne meldingen om passerende tog. Det er da man lurer på om det kan være lurt å søke dekning snarest da sporet slutter rett der jeg står. I historien om Harry Potter finnes det visst tog som ikke følger vanlige rutiner når det gjelder å være synlig på vanlige skinner, så kanskje dette er et slikt tog? Vel inne her på spor 18 stoppet det opp og rygget ut igjen. 10 min senere kom det riktige toget.

Passerende tog på spor 18

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: