Kategorier
Dagbok

Venting

Hvor lenge må jeg vente, tenkte jeg da jeg så denne fuglen som satt nederst i trappa ved Brosundet her i Ålesund. Den leet ikke på en fjør bortsett fra dem som vinden røsket i. Fuglen satt helt som fastfrosset og tittet oppover langs bryggene. Tydelig at den ventet på noe(n).

20170109-DSC08950.jpg

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s