Kategorier
Blog Dagbok

Vindfull kveld

Det er meldt litt dårligere vær i natt. Kraftige vinder og stormflo er på vei fra Island og til Norge. Det er visst særlige de sørlige områdene av landet som rammes hardest, men det skulle bli tøft på fjellovergangene også. Siden jeg er i Møre og Romsdal denne uka så få rjeg håpe at det blir greit å komme seg hjem over fjellet igjen.

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s