Desember 2015

Måneden går mot sin slutt og vinteren glimrer med sitt fravær. Jeg må ikke absolutt ha en masse snø, men litt hvitt til jul og noen få minusgrader hadde ikke vært dumt. Nå blåser det fønvind på omtrent 12 grader og det er nesten på tide å ta frem korterma skjorter igjen. Nå snur solen i dag (18:11 har jeg lest et sted) så det går jo mot sommer på et vis.

Bildene her viser utsikten fra kontoret mitt i dag. Faktisk er det ikke mye som tyder på at det er midt på vinteren her i Norge, men datoen lyver ikke. Så lenge jeg slipper å smøre med klister og rødt så får det være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: