Flyttelass

I dag kjørte jeg et flyttelass fra Oslo og til Halden. Tidligere i måneden har det blitt noe småting som har blitt med i bilen hjem på helgen, men i dag gikk første ordentlige flyttelasset. I stedet for å leie en stor bil fikk jeg låne en ganske stor Gaupenhenger som rommer en del. De tyngste tingene ble fraktet hjem i dag og det som gjenstår går nok på et par turer til.
Egentlig er det helt utrolig hvor mye man kan samle på seg på en relativt liten leilighet, men 28 år har tydligvis bidratt til å samle på ting. Hver gang jeg skal kaste noe dukker «kjekt å ha» opp i tankene.
Jeg har vel egentlig vært flink for det har blitt mye som har blitt kastet under pakkeprosessen. Noen store søplesekker har blitt fyllt av saker som absolutt ikke er funnet verdige til å bli med meg til Halden.
Nå blir det togpendling til Oslo de dagene jeg må være på kontoret. Ellers blir det å reise rundt for å hilse på kunder og undervise i nyheter, tips&triks i programmet vårt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: