Kveld

Vinterferien har slått inn her syd og det er stille overalt. Trafikken i Oslo er redusert fordi «alle» antagelig er på fjellet for å lete etter snø. Et kjent fenomen hvert år er at nordmenn følger snøkanten nordover. I stedet for å være her «syd» for å møte sol og varme må man opp i høyden for å teste ut det nyeste i skiutstyr og duppeditter. Timesvis i bilkø avløses av lange køer i skibakker og deretter lange køer ved bardisken i AfterSki-pubene. Derved er alt ved sitt normale for den jevne nordmann. Skål!

Jeg nyter vinterferien her syd og fant til og med plass til å parkere bilen på Sofienberg:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: