Ute av drift

Jeg besøker bilkirkegården på svenskesiden syd for TöcksforsDen har stått her noen år nå – tydligvis, men det hadde vært moro å vite litt om dens historie. Hvor gikk den, hvor mange har den fraktet gjennom sin karriere, osv.?
Når man rusler rundt på en slik bilkirkegård som dette så er det lett for tankene å vandre og spørsmålene er alltid utrolig mange flere enn svarene man kan få eller finne på selv. Det hadde sikkert vært mulig å dikte opp en liten novelle om dens livsløp og på den måten bidratt til å gi den en historie, men det blir fake. Her står den og naturen tar råstoffene tilbake. Om noen år er kretsløpet fullført og den er tilbake i naturen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: