Deaktivert iPad

«iPad deaktivert» lyste det over hele konas iPad etter at lille Jenny hadde lekt med brettet en stund og brukt programmet Talking Tom. Jenny er godt vant med nettbrett og hun holder seg som regel til de programmene hun kjenner. Nå hadde hun nok et øyeblikk gått ut over sitt kompetanseområde og klart å låse hele brettet. Det er lagt inn kode for å åpne den og trykker du feil tre ganger så låses enheten. Nå har jeg aldri prøvd å aktivere låsen selv, men et fryktløst lite barnebarn uten hemninger i fingrene eller for den saks skyld andre steder hev seg på denne oppgaven med liv og lyst. «Dede» ropte hun og kom til meg med den. Spille, sa hun og pekte, men den var låst og død. Jeg var litt i tvil om hva som egentlig hadde skjedd med den, for knappene reagerte ikke på noe stimuli. Da var det bare å ta en liten resetting av hele enheten og vips var den tilbake med spørsmål om kode for å komme inn. Alt lå der og den virket som før. Greit med slike små testpersoner som ivrer av lyst til å utforske alt rundt seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: