Halden

I formiddag skulle jeg egentlig bli med på en fototur på svenskesiden, men det ble ikke noe av fordi ingen hentet meg til avtalt tid. Det ble sikkert avlyst. Etter å ha ventet hjemme i tre timer dro jeg likegodt ut på egen hånd med kameraet. Litt fukt i lufta var det, men ikke verre enn at det fint gikk å holde på ute med fotografering. Jeg dro en tur ned til gjestehavna i Halden og der er det som alltid noe å ta bilde av.Gjestehavnområdet  Vel nede i sentrum lysnet det opp og sola tittet frem mellom de innpåslitne skyene som hang tungt over byen.

GjestehavnområdetSnudde jeg meg og tittet utover havneløpet fikk jeg se siloene som speilet seg i det delvis isdekte havneområdet. Mye is var det ikke igjen, men en tynn hinne kunne sees her og der.

 

 

 

 

Leilighetene ligger fint til nede på gjestehavna i Halden.

 

Gjestehavnområdet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: