Ettermiddag på Skeikampen

Solen på vei nedDet er midt på dagen og allerede er sola rett over horisonten på vei ned. Selvom dagene nå er noen sekunder lenger så merker man ikke det på kroppen enda. Bildet er tatt nede ved et sted som kalles for Paradis her på Skeikampen og vi gikk tur via der før vi skulle dra hjem til Halden for å feire nyttår der.
Sola kom også frem og det var faktisk deilig å kjenne varmen fra den. De andre dagene her oppe har vært preget av vind og nedbør. Temperaturen har ligget rundt 0 og dermed har nedbøren vært ganske bløt til tider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: