Kveld

Det er siste kvelden i Brønnøysund i denne omgangen. Kurset så langt har gått veldig bra og det har deltagerene gitt uttrykk for. Moro når det man underviser i blir satt pris på. Thonhotellet er som vanlig ok, men internett har vært litt ustabilt på kveldene så jeg har endt opp med å koble opp via iphonen for å kunne jobbe som planlagt her. Virker som om det er for mange på til den kapasiteten som er, men nå benytter jeg som sagt mobilen og har grei hastighet. I morgen ettermiddag går turen hjemover og da er det rett til Kragerø for å holde foredrag der på fredag. Ingen problem med å få ukene til å gå:-)

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: