Kategorier
Dagbok Foto

Lille Jenny

Jenny leker i stua
Jenny leker i stua vår

Dette er Ronnys røverdatter i aller beste mening. Faren heter Ronny og da passer jo det navnet godt. Hun er alltid høyt og lavt og er ikke så nøye med hvordan hun ser ut enda. Nyvasket tar det bare 5 min. før hun ikke ser ren ut i det hele tatt, men smilet og glimtet i øya er der hele tiden. Barnebarn er topp!

Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s