Segway

20130416-IMG_6674

Segway er en artig sak og jeg skulle gjerne ha hatt en, men den er forbudt i Norge:-) Første gang jeg kom over en slik var i november 2003 eller om det var 2002 på presentasjonen deres i USA. Da fikk vi også prøve å kjøre den – spennende opplevelse.

I sommer da vi besøkte Riu Kaya Belek hotell(Tyrkia) hadde de også slike til utleie til sine gjester ved hotellet, men her i Norge er det jo forbudt. Denne Segwayen fant jeg parkert utenfor Indiska på Drottninggatan her i Stockholm.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: