Reklamejobb

20130416-IMG_6669

 

Det må være en våt og kald jobb å stå slik som dette for å reklamere for en butikk. Her ute på Drottningsgatan, som jeg ser ned på fra hotellvinduet mitt, står det flere levende reklameplakater. Samtidig viser det at det finnes mange jobber og folk som er villige til å ta dem. Hvordan betalingen er for en slik jobb aner jeg ikke, men sikkert i det nedre lønnsnivået.

Her reklameres det for frisørtjenester, men rett bortenfor er det en som reklamerer for parykker laget av 100% menneskehår. Noen meter unna der igjen går det en kar rundt med plakat som forteller at jeg kan få kjøpt kylling for 109,- på restauranten rett borte i gata. Siden det er mange av dem er det nok mulig at det kan være lønnsomt for butikkene/restaurantene å vise reklame på denne måten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: