Tips og triks

På sidene med «tips og triks» jeg vedlikeholder for jobben har jeg i mange år benyttet Rapidweaver, men nylig gikk jeg over til Adobe Muse, noe jeg ikke angrer på. Adobeproduktene er godt sammensydd og alle deres produkter kan benyttes i sammenheng. Siden jeg til daglig benytter mye Premiere Pro og Lightroom ble det ikke stor overgang å benytte Muse. Litt hjelp fra Video2brain og Lynda gjorde susen. Nå er ikke dette noen fancy sider med masse forskjellige saker, men en opplysningsside med lenker til filmklipp på video og skjermdumper fra programvaren vår som heter Mikromarc.

bibits_jechstra_net

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: