Adobe Muse

Har akkurat begynt å teste ut Adobe Muse som ny applikasjon for å lage hjemmesider. Den virker meget ok og jeg har allerede byttet en av mine sider med dette nye verktøyet. Tips&Triks-siden på jobben lages nå med dette istedet for Rapidweaver jeg har benyttet til nå.
Det er ikke noen spesielt avanserte sider, men programmet var greit å komme i gang med og gode tips fikk jeg på video2brain og på Lynda.com.

2 kommentarer

  1. Jeg ser at du har laget denne bloggen i WordPress, kunne Muse ha oppfylt de samme kravene (kommentarer, linker til sosiale medier etc?

    Liker

    1. Jeg bruker vanligvis WordPress ja, men Adobe Muse brukes til et par andre sider jeg drifter. Muse har alle de mulighetene du nevner og det er ganske mye man kan tilpasse der. Videosnutter som ligger på Adobe viser ganske greit hva du faktisk kan gjøre der.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: