Venting på fly

Mandag ettermiddag etter seminaret skulle vi fly til Bodø. Det ble et lite eventyr. Tromsø kan være et snøhull og utover dagen blåste det opp. Da vi kom til flyplassen så alt bra, men så begynte utsettelsene å komme eller delayene som det så fint heter nå for tiden.
Kvelden lå enda foran oss, men den kom og gikk. Vi ruslet fra utgang, unnskyld – gate 21 til 25 og tilbake. Fly kom fra Bodø og Oslo, men måtte snu pga værforholdene. Slike ting får man bare ikke gjort noe med og at sikkerheten holdes i hevd her er helt greit. Humøret greide vi å beholde til tross for at en hotellnatt i Bodø så fjernere og fjernere ut.

Endelig gikk det en Dash8 til Bodø via Evenes og vi hadde billett. :-)))

Turen ble helt ok og jeg fikk tatt noen bilder av nordlys og flymotor med drivende snø som ble sugd inn.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: