Dager i nord

Jeg kom til Tromsø på søndag ettermiddag og hadde en fin flytur oppover. I Tromsø ble jeg møtt av vinter og litt kulde, slik en vinter bør være. Kong vinter dro fort videre og mandag morgen plasket det ned i stedet. Hotellet denne gangen var også Clarion Bryggen som har meget god standard. Mandag skulle jobebn holde seminar her og det var grunnen til mitt besøk her i Tromsø denne gangen.

Her er noen bilder fra rommet mitt og noe fra havna utenfor hotellet. Utpå kvledn ruslet jeg ut en liten tur for å ta noen bilder.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: