Nytt syn etter grå stær-operasjon

Gårsdagens operasjon gikk utmerket og etter å ha vært til kontroll i dag tidlig var kirurgen meget fornøyd også. 80% syn ett døgn etter var bedre enn forventet sa han. For meg som ikke har visst hva jeg skal forvente meg, har synet allerede kommet på ett nivå som virker helt topp. Farger har mere metning og alt er skarpere. Nå venter jeg bare på å få fikset øye nr. 2 også.

I går kveld gikk jeg en tur ut i høstmørket og synsintrykket var overveldene. Når jeg blendet for det «gamle» øyet og lot det nye se alene fikk jeg se løvet på bakken som glinset av små regndråper og fargen på det var mettet og fin. Det andre øye viste meg bare noe vått løv uten den strukturen som virkelig er der.

Ikke rart man blir glad av og få oppleve slikt.

 

5 kommentarer

  1. Tusen takk for at du delte dette. Vi er SÅ glade for din skyld. Selv har jeg hatt en litt lignende opplevelse: Byttet mine 2 år gamle (godt oppskrapte) briller med et nytt par som korrigerer for alt, inkludert den lille astigmatismen. Nå er det en helt overveldende opplevelse å gå ut!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: