Fredag morgen

Jeg er tidlig på den i dag. Koser meg med frokost og en kopp te på leiligheten her inne. Ute er det litt guffent og vinteren har nok lyst til å komme på besøk, men er heldigvis ikke i siget enda. Den kan godt vente litt til for min del.

Dette blir også en merkedag for meg siden jeg i dag skal få operert det ene øyet, det neste om 14 dager. Å få tilbake bra syn skal bli veldig ok. Gleder meg stort til dette kjenner jeg. Øyedråper er kjøpt inn og står klare til å fukte mine øyne når det må gjøres etter operasjonen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: