Gamle bilder og steder

Når man sitter slik på kvelden og rydder i bildebasen dukker minnene hele tiden opp. Et bilde utløser en flom av minner, mens andre ikke trigger noe særlig. Jeg skulle virkelig ha visst hvordan hjernen fungerer:-) Enkelte bilder fremkaller lyd og smak. Det er mulig at alt egentlig ligger lagret bare at vi ikke kan kunsten å hente det frem når vi selv vil. Bildet av det tangodansende paret bringer tnakene tilbake til en hyggelig kveld i Buenos Aires for noen år siden. Det ble en topp kveld med gitarmusikk og dans. Maten var fantastisk og jeg kan hente inntrykkene frem når det passer meg.

Pict1417

Personen på dette bildet som prøvde å livnære seg som skopusser frøs noe veldig. Det var vinter i Argentina på denne tiden av året, men for meg var det bare litt kjølig, men disse hadde nok en annen oppfattelse av temperaturen. Alle hastet forbi ham og jeg så ingen som benyttet tjenestene. Selv kunne jeg heller ikke få pusset skoa da de ikke egnet seg til den slags. Jeg håper at jeg en gang igjen kan komme til denne byen, den var fasinerende.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s