1. april

Man er ikke nødt til å lure noen denne dagen og jeg har unngått det.

Eget hus = alltid jobb!

Kommende uke skal jeg være hjemme for å jobbe på huset og i ettermiddag satt jeg like godt i gang. Det skulle fjernes noen skap i stua som skal ned i kjelleren og etter å ha tømt dem greide kona og jeg å få dem hele ned trappa og på plass i hobbyrommet hennes. Utrolig hvor mye ekstra plass vi fikk i stua:-)

Nå skal bare resten av den stua tømmes og plasseres litt rundt her og der slik at jeg får slått på hvite panelplater i den delen. Resten av stua med spisekroken skal heldigvis ikke moderniseres i denne omgangen da den ble tatt for et par år siden og tyrkisk tapet pryder veggene. Når stua er ferdig skal et nytt soverom klargjøres. Vi har flyttet vårt eget hovedsoverom opp fra underetasjen og det nye ble bare midlertidig satt i stand. Nå skal det tømmes helt, taket og vegger males. Fargene er ikke helt klare enda, men må bli det til i morgen så jeg får handlet det vi trenger. Det eneste klare er at taket skal være hvitt.

Alt dette burde være greit overkommelig i løpet av de dagene jeg har til rådighet. Kona jobber fullt i hele påska så da kan jeg likegodt pusle hjemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s