Markedet i Izmir

20111208-img_9852

Vi benyttet den siste hele dagen til å rusle rundt på markedet og i gatene nede ved Kemer. Tyrkia er virkelig kontrastenes land. Luksusbutikker med topp mote vegg i vegg med mindre fasjonable skur for å si det mildt. Muligens er det dette som gjør landet så fasinerende for oss.

En ting vi la merke til i Izmir er at det er veldg «få» som røker. I Denizli røkte «alle», men her begynte vi i dag å se etter dette og så da bare en og annen som røkte på gata. Muligens er det forskjellig fra bydel til bydel, men vi la godt merke til forskjellen.

Bildet er fra en av de mange fiskebodene vi så. Slike markeder er det ok å gå rundt på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: