Over fjellet

Jeg ble igjen i Bergen til i dag for å være uthvilt til turen hjem over fjellet. Kvelden i går ble stille og rolig etter at alle konferansedeltagerene hadde forlatt hotellet. Det ble en liten blund på sofaen og etter Beat for Beat gikk jeg ned i restauranten for å få litt middag. Jeg valgte pannestekt laks og den smakte godt. Resten av kvelden ble tilbrakt på rommet med laptop og TV. Altså en helt vanlig kveld for meg. Dette var den syvende natta på rad på hotell og da er det godt å komme hjem et par dager før neste hotellopphold.

Frokost ble inntatt litt over 7 i dag tidlig og det smakte utmerket. Stekte egg, bacon, diverse grønt, juice, kaffe og en iPad hører med på morgenen. Faktisk er det helt ok å slippe de store avisen ved bordet. Jeg abonnerer p åen del nyheter via RSS og det er enkelt å følge med mens frokosten inntas.

Turen ut av Bergen gikk flott, men det tok ikke mange kilometerene innover mot Voss før tåka lå tykt over veien. Det satt ikke stopper for enkelte lokale rallykjørere som var ute på morgenkvisten. Jeg ble forbikjørt rett før en sving av en ST-registrert bil og han møtte med det resultatet at han kastet seg inn til høyre foran meg. Hadde jeg ikke bråbremset da jeg så lysa på motgående bil komme ut av tåka så hadde det ikke gått bra. Bilkjøring kan av og til være en kraftig risikosport.

Over fjellet ble været topp og sola skinte.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: