En milepæl

Dagen i dag, 30 oktober 2011 holdt jeg mitt siste offentlige foredrag med tips&triks i MiM2. Det ble markert med et lite gravøl på brukermøtet. SIden vi kom med MM2 første gang i 1996 har det blitt mange kurs og forelesninger om den versjonen. Nå er det slutt og det er faktisk ikke vemodig engang:-)

MM3 har overtatt og er et nytt moderne system med så mange flere muligheter enn det var mulig å bygge inn i MM2. Kursing og foredrag i MM3 foregår hele tiden og dette året har jeg nesten ikke gjort noe annet enn å kurse bibliotek i MM3, samt holde demoer og tips&triks-sesjoner.

MM2-perioden er snart over. Fortsatt er det mange bibliotek som benytter den versjonen, men de har nå også sagt i fra om ønsket overgang til MM3. Vinteren blir veldig travel for support også, for det er jo dem som foretar selve konverteringen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: