Ny iMac

Så ble det slik at jeg kunne bytte den gamle iMacen på 24″. Den har fungert greit i nesten 4 år, men begynte å vise tegn på at utviklingen hadde gått i fra den. Bildebasen min er stor og det ble tungt for maskinen å holde i gang Lightroom med over 100000 bilder. Her på den nye med en ekstrerndisk på 3+2Tb er det plass nok og hastigheten er det ingenting å utsette noe på. Lightroom oppfører seg som en drøm. Videoredigeringa går også meget raskt unna, ikke minst tar det liten tid å rendre filmen nå.

Jeg lastet ned Avid sin Media Composer med en prøvelisens på 30 dager. Det er helt klart at det er redigeringsverktøy for proffene, men litt moro å leke med den er det jo. Prisen er såvidt stygg at det ikke er noe for en amatør som koser med dette på fritiden.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s