Skyer over Norge

Spiste middag på Svinesundsterassen.
I dag hadde vi tenkt oss en liten tur ut til Nordby, men da vi nærmet oss skjønte vi at dette ikke kom til å bli gøy. Hele Østfold og litt til var nok på tur hit. Strømmen av biler som kom ned fra E6 mot Nordbysenteret var enorm, en lang rekke av biler som bare krøp avgårde. Vi tok en runde i første rundkjøring og satt kursen hjemover. Vi bor bare noen kilometer unna så vi tar heller turen i morgen. På hjemvei stoppet vi på Svinesund på svensk side og spiste middag i søndagsbuffeen deres. 155,- SEK og bra utvalg med mat er ok og vi har vært her noen ganger gjennom årene. Enda var det så tidlig at det var greit å finne plass her, men på den tiden vi satt der begynte det å fylles opp. Populært sted. Bildet tok jeg da jeg kom ut på trappa og man kan se at skyene henger tunge over Norge her.

Ikke noe hyggelig vær i dag og det ser ut til at 17. mai skal bli på samme måte. Dumt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: