Regnfull kveld

Det var ikke det beste været for en MGP-kveld med grilling først. Vi hadde bestemt oss for å grille og slik ble det.

I veldig mange år har vi hatt en tradisjon med at 4 av oss samles denne kvelden og «lider» oss gjennom musikk av mange slag og kvaliteter. At Norge ikke var med i år spille ringen rolle. Dette er vel antagelig det programmet alle elsker å hate:-)

Grillen kom i gang og da klokka slo 21:00 var vi klare til å spise mens TV stod svakt på i bakgrunnen. Interessen er ikke så stor at det går utover nytelsen av maten, men et kvart øre kan man låne til atistene som prøver å overbevise resten av Europa at nettop de bør vinne.

Musikk, jo mye av det kan vel kalles for det, men det er vel egentlig TV-showet og antrekkene som kommer i fokus. Jeg er helt klar over at det meste av den musikken ikke er myntet på min generasjon og derfor kan det være vanskelig å «like» den. Frankrike, blant annet stilte med en artist som helt klart skilte seg ut, men melodien hadde vel egentlig ikke noe i en MGP å gjøre? En musikkslagerfestival som svenskene kaller det, skal vel egentlig presentere sanger man kan huske og nynne på siden, men mesteparten av det som ble presentert glemmes i det artisten forlater scena. Selv likte jeg Østerrike og Serbia godt. Damene som sang hadde bra stemmer og det var snert i melodiene dere, men det selvfølgelig min subjektive oppfatning.

Vi hadde uansett en hyggelig tradisjonell kveld med gode venner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s