Rigging til sangkveld

Sangkveld søndag 8 mai kl. 17:00

Imorgen søndag er det sangkveld i Tistedal Metodistkirke. Margret Liefting fra Sarpsborg og Tom Andreassen fra Tistedal deltar med sang og musikk. Margret synger ellers i operakoret i Østfold og skal være med på Carmenoppsettingen på Fredriksten festning senere i sommer. Tom Andreassen driver H2H og jobber litt som trubadur ved siden av dette og jobben i barnevernet. Han skal fremføre sanger av Edisvåg i morgen. Margret vil synge diverse musikk, blant annet Gabriellas sang og Kyrie. Tom synger og spiller gitar, Margret blir akompagnert av meg som har spilt en del for henne det siste året.

Dette kan bli en veldig trivelig kveld og siste øving foregår i ettermiddag. Tom og jeg var borte og rigget opp sanganlegg og testet lyd nå i formiddag. Senere i dag kommer Margret fra Carmenøvelsen for å ha en siste gjennomgang før morgensdagens musikk-kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: