Festlokale og mat

I helga arrangerte vi bryllup for vår datter ute på Knivsø Herregård. Stedet har gammel historie i veggene og før desserten kom Harald Baekken som eier Knivsø i dag, inn for å fortelle litt om stedet. Det er alltid moro å få høre litt om stedene man er og dette har hatt en varierende grad av bruk opp gjennom årene. De fleste nålevende i Halden forbinder stedet med barnehjem, noe det var fra 1939 0g langt inn på 70-tallet. I dag leies det ut til festligheter, men siden det er gamle erverdige bygninger og med et flott innventar leies det kun ut med fast personale hvor Harald selv er med i staben. Vi var 100 personer der på lørdag og alle var meget forøyd med stedet.

Ute i Sponvika ligger det et versthus som drives av Robert, tidligere vinner av Fear Factory. Han stod for matlagingen og var innleid som kokk denne dagen. Et meget vellykket valg. Vi hadde bestilt tapas og dette var topp. Selv synes jeg det er deilig å slippe mange timer ved et bord for her kunne man i fred og ro gå ut å ta seg mat, prate litt med andre under middagen osv. For min del en helt perfekt middag.

Desserten var også av tapas-slaget. Tapas betyr smårett eller noe til det man drakk, og her var det mange forskjellige desserter slik at man kunne smake på ymse smaksvarianter. Nydelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: