Det er en stor tragedie som pågår nå i Japan og i Stillehavet etter nattens jordskjelv (norsk tid) som var på langt over 8 på Richters skala. Noen melder 8.9, andre 8,8 og enkelte 8.4. Alt over 8 på den skalaen er ille. Da snakker vi om esktremt store krefter som slippes løs på naturen. Det er ille å se bildene fra Japan hvor vannmassene farer innover landet og raserer alt på sin vei. Japan har alltid vært et land som ofte har vært utsatt for store jordskjelv, men dette virker som noe av det kraftigste de har opplevd gjennom århundrer.
Klippet fra VG


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: