Internett

Denne uka mistet vi forbindelsen til internett og Nexgentel kom ikke i kontakt med routeren hos oss. Resutlatet ble at de sendte en nye router og da den kom tok det ikke mange minuttene før nettet var tilbake. Den gamle routeren hadde nok rett og slett tatt kvelden, selvom om DSL-lampa lyste som den skulle.
Bare noen minutter etter samtalen med Nexgentel kom det en SMS med bekreftelse på sendingen. Dagen etter sendte posten to stk. SMS med forsendelsesnummer og at pakka var på bilen klar til utkjøring. Bra service både fra posten og Nexgentel.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: