Utsikt i Sofienbergparken

Midt i Sofienbergparken er det et toalett og pissoar. Parken har også en del benker som folk kan sette seg ned på, men disse to med utsikt direkte i veggen på toalettet synes jeg blir litt rart. Kan sikkert være greit for trengende som sitter i kø kanskje, men det er jo ikke benken jeg ville ha benyttet for en meditativ stund i parken. Unntaket må være hvis du er i det kubistiske hjørnet.

Bare ved å endre vinkelen på bildet litt ser det plutselig slik ut, mye hyggeligere, men du verden hvor mye bildet lyver om stedet.
I reklame osv. er det ofte bilder som viser en virkelighet som ikke «eksisterer» og det er lett å bruke en vinkel som utelukker utsikten man helst ikke vil ha når man setter seg ned for å nyte stunden.

Sofienbergparken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: