Ett nytt år

Raketter er ikke lenger like in hos myndighetene så nå er det bakkebasert fyrverkeri som gjelder. Man kan god og full bøye seg over boksen og fumle med fyr og få alt i fleisen allikevel. Merkelig lover som lages. Her har i allefall noen fått fart på boksen og har rukket å trekke seg tilbake.

Straks etterpå er det bare en etterdønning igjen av «raketten» som for til værs.

Vel oppe i passende høyde breier den seg ut og kan bli seende ut som dette.
Med dette er vel det nye året blitt ønsket velkommen eller feiret vi at det gamle gikk over i historien? Uansett må man skrive 2011 i dag og disse talla bare øker i hastighet. Det er ikke lenge siden jeg skrev 2000 og syntes det var en merkelig begivenhet.
Nå er det formiddag første nyttårsdag, sola skinner, kattene er ute og kona er på jobben. Hun hadde formiddagsvakt i dag, ikke akkurat den vakta det står folk i kø for å ha:-)
Selv har jeg benyttet formiddagen til oppvask og rydding etter selskapet i går. Det var ikke rare ryddinga, for vi var ikke flere enn 6 til middag, men det er greit å rydde slik at det ser pent ut hjemme til kona kommer fra jobb i ettermiddag.
Ellers skal helga gå med til å pakke en ryggsekk så fornuftig som mulig. Det blir en ukes ferie i Tyrkia og da er det ingen koffertferie, men ryggsekk som gjelder. Vi skal besøke steder vi ikke har vært før og det blir å luffe rundt litt. Temperaturen tilsier at det ikke blir noen badeferie, men Tyrkia er et land fullt av opplevelser så vi skal greie oss godt uten badinga.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: