En tur til Oslo

Den første ferieuka går mot sin slutt og jeg tok en liten tur inn til Oslo i dag for å se at alt var bra på leiligheten. Posten må tas inn og enkelte blomster setter jo gjerne pris på litt vann.

Siden jeg nylig anskaffet meg et lite GoPro Hero kamera har det vært moro å bruke det til film og timelapsbilder. På Vimeo har jeg lagt ut noen få klipp og flere kommer. Resultatet fra kameraet er meget bra og siden det har en kraftig vidvinkel er det også stor dybdeskarphet.

Vel fremme i Oslo fikk jeg gjort noen ærend og samtidig pakket med noe tøy til Tyrkiaturen neste uke. Det er mye varmere der nede enn her, selvom det ikke er badesesong der nå, så er det allikevel en brukbar norsk sommertemperatur for oss. Det blir først et par dager i Antalya og deretter går turen opp til Denizli.

Straks nytt år

Dette er nest siste dagen i dette året og enda ett år er i ferd med å gå over i historien. Krig, ulykker, terrorhandlinger og meningsløse drap preger nyhetsbildet og det er ikke mye oppløftende lesning i dagens aviser.
For meg har det vært et greit år, masse arbeid og testing av ny programvare på jobben. Det har gått en kule varmt noen ganger, men man kommer alltid i mål på en eller annen måte. I år gikk det i ett helt frem til 22 des. som var dagen for det siste kurset helt opp i Sunndalsøra. Litt av en kjøretur frem og tilbake dit:-)

Nyåret begynner bra – med en ferieuke. Det føles helt greit å begynne året på den måten og hardkjøret er i gang med det samme jeg er tilbake andre uka i 2011. Reiser og testing står atter på programmet og det blir ikke tid til å være lat her nei.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: