Søndag 29 august

I dag skal jeg pakke kofferten for å reise 14 dager til Vestlandet. Det blir rundtur i Sogn og Fjordane og i Møre og Romsdal. Av nyhetene ser jeg at det har vært antydning til snø i fjellet så jeg lurer på om det er på tide å bytte dekk før jeg legger ut på turen vestover?

Ekstremvær
Helgen har visst brakt med seg såkalt «ekstremvær» enkelte steder og det hadde kommet 40cm med snø. Da får man problem. I natt flommet det ned hos oss også og det er godt at taket er tett. Det tordnet, lynte og regnet samtidig. Det trommet på taket og stua var lysere enn på en høylys sommerdag. Samtidig lurer jeg litt på hva ekstremvær er. Jeg har aldri opplevd det og selv etter mange turer i nord hvor det som regel er litt mer vær enn her og man kan lene seg fremover på vinden, så har jeg ikke opplevd det som ekstremvær slik man kan se på tv fra andre steder i verden. Journalister skriver om kommende ekstremvær og anbefaler deg å ta frem paraplyen!!!???. Det er jo like effektivt som om du benytter aluminiumsfolie som skuddsikker vest. Resultatet er det samme, helt ubrukelig. Journalistene i hovedstaden synes nok det er ekstremt når de ikke kan gå tørrskodd fra bilen og inn på jobben. Jeg ble litt bløt i dag, dette er ekstremt!

Ellers er det på tide å dra ned til Engelsvikne for å starte pakkinge for sesongen. Det har heller ikke blitt mange netter i vogna i år.  Regnfulle helger innbyr ikke til campingkos med grill og såre øyne av all røyken som siver rundt mellom vognene. Røyken har blitt vasket rett ned i bakken i år. Vassen laks eller flatbiff på grillen er ikke like ok. Får håpe at neste sesong blir bedre og det ønsket hadde jeg i fjpr høst også.

Sukk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: